Nordsjællands Nail & Beauty Center


  • INNOVATIV HUDPLEJE 
  • VI ER EKSPERTER I AVANCERET HUDPLEJE
  • AUTORISERET BABOR OG EXUVIANCE KLINIK

Velkommen til vores hudplejeskole.


En god hudpleje rutine har stor betydning for både hudens udseende og dit velbefindende. Vi tager hensyn til din hudtype, hudens behov, årstiden og dine vaner, når vi anbefaler produkter og behandlinger til dig. Det er vigtigt for os, at du får den hudpleje og de behandlinger, som er allerbedst til netop din hud. Vi er eksperter i det, vi laver, og vi hjælper både nybegyndere og rutinerede hudplejebruger med at få en finere hud! Her følger nogle af vores bedste tips.

DET GRUNDLÆGGENDE - EKSFOLIERING OG RENGØRING


Sørg for at få professionel AHA-peeling på klinik. Det skal være regelmæssigt - en gang om måneden er perfekt. Supplér gerne med en nænsom eksfoliering med frugtsyrer til hjemmebrug for at få det allerbedste resultat. Rengør huden med en rengøring hver morgen og aften, om er tilpasset huden. 

TILFØR FUGT, OG REPARÉR


Husk at give din hud rigelige mængder genfugtende, genopbyggende og reparerende ingredienser, både morgen og aften. De ingredienser, du skal have fokus er bl.a. PHA (en mildt fugtgivende frugtsyre), A- og C-vitamin samt ingredienser som f.eks. NeoGlukosamin, som også :ilfører fugt til de dybereliggende reserver huden. For ekstra pleje af huden anbefaler vi i
desuden, at du anvender en serum, som tager
hensyn til hudens særlige behov. 

FORSTÆRK MED SPECIALPRODUKTER


Du kan variere og maksimere din hudpleje med serum, masker og koncentrater. jle gange har huden behov for et boost for at få ekstra glød, ekstra tilførsel af fugt eller en grundig dybderensning. Din hudplejerutine skal ikke nødvendigvis være den samme dag efter dag, år efter år Din kosmetolog rådgiver dig, så du får en så dejlig og effektiv hudpleje som muligt hver dag.
 

BESKYT, BESKYT, BESKYT


Det er vigtigt at beskytte huden mod skadelige UVstråler hel året, og derfor skal du huske at bruge et dagprodukt, som indeholder SPF. Ca. 80% af hudens aldr
skyldes eksponering for solen. Husk at din hudpleje skal indeholde antioxidanter der beskytter mod påvirkning udefra, som kan have en skadelig indvirkning på huden.ØJNE


Du skal passe særlig godt på huden omkringøjnene, fordi det ofte er her; at de første alderstegn viser sig. Vælg en øjencreme, som ikke alene tilfører mere fugt til huden. Cremen skal være effektiv, men samtidig mild og nænsom. Milde frugtsyrer som PHA er perfekte til det følsomme område omkring øjnene. 

- Lær din hudtype at kende

- når du først ved, hvad det handler om, er dit problem halvvejs løst

- For at du kan være sikker på den rigtige produkt kombination til netop dig og dine behov opfordres du til at konsultere en af  vores kosmetologer, som analyserer din hud og rådgiver dig i, hvilket valg af produkter der er bedst for dig og din hud.

Priser gældende pr. 15. oktober 2019 

+45 29 89 79 79

info@nnbc.dk

Copyright © All Rights Reserved

NORDSJÆLLANDS NAIL & BEAUTY CENTER
Kongevejen 371
 - 2840 Holte


Gratis parkering direkte udenfor klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend