Nordsjællands Nail & Beauty Center


  • INNOVATIV HUDPLEJE 
  • VI ER EKSPERTER I AVANCERET HUDPLEJE
  • AUTORISERET BABOR OG EXUVIANCE KLINIK

Eksklusive Krops- og Massagebehandlinger

 

I vores travle hverdag er chancerne for at slappe af og koble fra få - og der er langt imellem dem. Vi kan alle blive lykkeligere ved at finde mere tid til vores indre jeg. Hvem vil ikke gerne gøre alt for at holde kroppen fit og fuld af livsglæde, forme vores kropskonturer og bevare en ungdom-melig fast og glat hud?


Vore kropsbehandlinger er skæddersyet til dine individuelle behov. Hvilken behandling ønsker du - så du kan kan koble helt fra og lade dig forkæle?


:: VELVÆRE massage - kr. 600,00 - 50 min. - EFFEKTIVT - AFSLAPPENDE - ENGERGIGIVENDE

 


Behandlingen er en velvære massage af nakke, ryg og ben (bagsiden) Massage aktiverer blodomløbet og hjælper til med at udrense kroppens affalds-stoffer. Du slapper af, får fjernet spændinger i muskler og led samt ny energi til at møde hverdagens udfordringer.:: STRESS-AF massage - kr. 325,00 - 30 min. - EFFEKTIVT - AFSLAPPENDE - ENGERGIGIVENDE

 

Har du behov for en afstressende massage i fx. din frokostpause eller at få løsnet op i de værste myoser, trætte og ømme ben, så tilbyder vi denne velvære massage af nakken, ryg og ben (bagsiden)


Priser gældende pr. 15. oktober 2019 

+45 29 89 79 79

info@nnbc.dk

Copyright © All Rights Reserved

NORDSJÆLLANDS NAIL & BEAUTY CENTER
Kongevejen 371
 - 2840 Holte


Gratis parkering direkte udenfor klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend