Nordsjællands Nail & Beauty Center


  • INNOVATIV HUDPLEJE 
  • VI ER EKSPERTER I AVANCERET HUDPLEJE
  • AUTORISERET BABOR OG EXUVIANCE KLINIK

FORSKNING OG VIDENSKAB

I EN SUVEREN KOMBINATION

VIDENSKABENTLIG UDVIKLET HUDPLEJEBåde til ham og hende uanset, om du har hudproblemer eller ej. Med behandling hol-der du din hud sund længere.Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).


Produkterne og behandlingerne fra Exuvi-ance er udviklet i formål att hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimul-ere cellefornyelsen, genfugte i dybden samt opbygge og styrke huden. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.


Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuvi-ance forbedrer ujævnhederne i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmen-tering og tørhed. Desuden mindskes forekomsten af acne.


Der ligger mere end 40 års forskning og klinisk erfaring bag udviklingen af de avan-cerede hudplejeprodukter fra Exuviance.


Også i dag er Exuviance-forskningen helt på forkant med udviklingen. Exuviance er sær-lig stolt over sin kliniske historie og domi-nerende position i den professionelle hud-plejebranche.


Passionen og visionen   er en drivende kraft og en forklaring på, at Exuviance fortsat ek-sisterer og har så stor succes.


Alle produkter fra Exuviance er dermatolo-gisk udviklede og testede. Produkterne tes-tes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cre-mer og ansigtsvand udvikler hverken pore-masker eller acne. Øjencremerne er upar-fumerede og har gennemgået grundig of-talmologisk testning. Produkterne til følsom hud er hypoallergeniske.

Eksklusive Klassiske Ansigtsbehandlinger


Med vore ansigtsbehandlinger opnår optimale resultater gennem anvendelsen af skræddersyede hudpleje-produkter og særligt udviklede behandlingsteknikker. Udover at være ekstremt fokuseret på resultater, ind-arbejder vore behandlingerne også specifikke massageteknikker der gavner huden såvel som kroppen. Strå-lende hud, afspænding, fornyelse og en krop i balance er effekterne af enhver ansigtsbehandling.

 

En professionel hudplejeløsning for alle, uanset hudens tilstand.  Disse nænsomme behandlinger af huden vil rense, fugte og bevare en ungdommelig hud.

Lunch Time Signatur behandling      |     395.00

( 30 min - Ansigt )
En behandling som passer alle hudtyper, og som har en genfugtende og stimulerende effekt. En behandling til dig som ønsker at minimere eller modvirke rynker og fine linier og forbedre hudens kondition. Kan lige-ledes anbefales til kunder som ønsker forholdsvis hur
tigt at få styr på et specifikt hudproblem eller blot en ekstra effektiv og intensivt fornyende pleje af huden

 

Indeholder: Hudanalyse - Afrensning - AHA/PHA Peeling - Nærende Maske - Serum - Dagcreme - Øjencreme

Revitaliserende årstidsbehandling     |     349.00

( 30 min  - Ansigt )

En behandling som passer alle hudtyper, og som har en genfugtende og stimulerende effekt. En behandling som er specielt tilpasset årstiden – et energikick til huden !!

 

Indeholder: Afrensning, booster, AHA-peeling, porerensning, maske, serum og dagcreme.


Teenage Signatur behandling       |     595.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté )

En dybderensende og dybdevirkende behandling af ansigt og decolté, som inkluderer en grundig pore-rensning, aktivering af huden med såkaldte boosters, der forstærker effekten af AHA peelingen. Behand-lingen reducerer forekomsten af talg og urenheder og der arbejdes med rødt "arvæv" og pigmentering.


Behandlingen indeholder:

Afrensning, booster, AHA-peeling, porerensning, maske, serum og dagcreme.


Revitaliserende Signatur behandling       |     595.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté )

En behandling som passer alle hudtyper, og som har en genfugtende og stimulerende effekt. En behandling til dig som ønsker at minimere eller modvirke rynker og fine linier og forbedre hudens kondition.


Indeholder: Hudanlyse - Afrensning - AHA/PHA Peeling - Dyberens - Nærende Maske - Ansigts Massage - Serum - Dagcreme - Øjencreme

Acne / Fedtet og Uren Hud       |     595.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté )

En dybderensende og dybdevirkende behandling af ansigt og decolté, som inkluderer en grundig porerens-ning, aktivering af huden med såkaldte boosters, der forstærker effektenaf AHA peelingen. Behandlingen reducerer forekomsten af talg og urenheder og der arbej-des med rødt ”arvæv” og pigmentering.

 

Indeholder: Afrensning, booster, AHA-peeling, porerensning, maske, serum og dagcreme.

Dybderens af ryg ( acne-behandling )       |     595.00

( ca 60 min - Ryg )

Acne og bumser på ryggen, er i princippet ikke anderledes end bumser i ansigtet. Årsagen til at man får bumser er at kroppen producerer for meget hudfedt. En kombination af talg, acne,  bakterier og en tendens til at hårfolliklerne lukker til med døde hudceller, som tilstopper porerne i huden. Hvilket resulterer i be-tændelse og  bumser. Selvom bumser opstår af samme årsager alle steder på kroppen, forekommer de oftest i ansigtet og på ryggen.


Vi behandler ryggen med: Exuviance´s Professionelle Hudplejeserie baseret på PHA frugt-syrer som regu-lerer fugt/fedt balancen, resultatet bliver en hud som er mere modstandsdygtig og producere mindre fedt og derved minimerer risikoen for at acnen udvikler sig.Supreme Ansigtsbehandlinger
Følsomme og sarte hudtyper      |     695.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté )

Sart, stresset, Rosacea og Atopisk eksem


Behandlingstype og intervaller afhænger at hudens tilstand og vurderes individuelt. nogle gange kan der, i starten, forventes et kortere interval imellem behandlingerne.


Vores fornemmeste opgave er at afdække din huds tilstand og hjælpe og vejlede dig i hvad din hud behøver, for at blive mere modstandsdygtig og komme i balance.


Pigment reducerende behandling      |     695.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté )

En klinikbehandling, som er specielt designet til at minimere pigmentpletter, give en jævnere og mere ba-lanceret hudtone. NeoGlukosamin, Vitamin C og B-resorcinol bidrager til at få en klarere og jævnere hud-tone. Vi benævner det pigmentpletter, når huden i nogen grad er præget af mørkere partier, pletter,eller såkaldte alderspletter.


Alderspletter og misfarvninger er normalt hverken smertefulde eller farlige, men de kan være kosmetisk generende. De indgår alle i gruppen hyperpigmentering, som skyldes en for høj produktion af pigment (melanin) i huden. Din hud er hyperpigmenteret, hvis ansigtet, brystpartiet, skuldrene eller hænderne har områder/pletter, som er mørkere i tonen.


Anti-Age Bionic Lift behandling      |     895.00

( ca 60 min - Ansigt - Hals - Decolté  samt Age Reverse øjenmaske )

Denne kraftfulde tonende beskyttende og antioxiderende behandling, styrker den matrix, der omgiver collagencellerne, modvirker hudens ældning, får huden til at live op og giver en sund og strålende teint. Rynker og fine linjer reduceres indefra og ud.


Behandlingen indeholder:

Afrensning, PHA peeling, fjernelse af urenheder, massage af ansigt, skuldre og nakke, antiage maske, samt Age Reverse behandling. Behandling afsluttes med Vespera Bionic serum dag- og øjencreme.


Priser gældende pr. 15. oktober 2019 

+45 29 89 79 79

info@nnbc.dk

Copyright © All Rights Reserved

NORDSJÆLLANDS NAIL & BEAUTY CENTER
Kongevejen 371
 - 2840 Holte


Gratis parkering direkte udenfor klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend